Ads Top

Pester vikend za ljubitelje borilnih športov

Ljubitelji borilnih veščin bodo ta vikend imeli kar nekaj razlogov za veselje. Že v petek se bo v avstrijskem Linzu odvil FFC 26, kjer bo barve naše zastave zastopal najboljši K-1 borec v regiji Samo Petje, na dogodku pa se bo odvilo še kar nekaj odličnih dvobojev.



V noči s sobote na nedeljo bodo "pravi" FightFan-i prikovani pred male zaslone, kjer bodo vse oči uprte v eno izmed najboljših MMA bork v ženski konkurenci Cris Cyborg, ki se bo v glavni borbi večera pomerila z Lino Lansberg.

V nedeljo se nam v dvorani Triglav v Ljubljani obeta katerega borilni spektakel v kletki, ki se bo odvil pod okriljem organizacije Rudolfa Pavlina. Na dogodku Cage Fight Championship-a (CFC), poimenovanem Oaza Fight Night 2 se bodo predstavili tako borci v vzponu, kot nekatera bolj uveljavljena imena v svetu borilnih športov in gledalci se lahko nadejajo razburljivih dvobojev, med drugim tudi za naslov prvaka.

FFC 26 se bo z impresivnim fightcardom z 12 borbami v K-1 in MMA disciplini odvil v petek ob 20. uri po lokalnem času, s prenosom na Fight Channelu oziroma preko prenosa v živo na www.fightchanneltv.com. Več o dogodku si lahko ogledate s klikom na spodnjo povezavo:
V noči na nedeljo po lokalnem času se bo v Braziliji odvil UFC Fight Night 95, kjer bo glavna borba večera pripadla Invicta prvakinji v peresnolahki kategoriji Cris Cyborg, ki se bo v svoji drugi borbi v UFC-ju pomerila z debitantko v tej organizaciji Lini Lansberg. Oboževalci obenem nestrpno pričakujejo nastop nekdanjega UFC prvaka v bantam kategoriji Renana Baraa, ki bo tako kot Cyborg, nastopil pred domačim občinstvom, pesti pa bo prekrižal Phillipe Noverjem.

V nedeljo, 25. septembra pa se bodo v dvorano Triglav, ki sprejme približno 1.100 obiskovalcev, napotili oboževalci kickboksa, kot tudi mešanih borilnih športov. Ljubitelji borilnih veščin bodo lahko na CFC Oaza Fight Night 2 uživali v obeh disciplinah, kjer se bodo predstavili že uveljavljeni borci, priložnost pa bodo dobili tudi borci v vzponu. Tukaj velja omeniti mlado, komaj 17-letno Emo Kozin, ki bo le dan pred vstopom v kletko, vknjižila še prvi profesionalni nastop v boksarskem  ringu. Svoj krstni nastop bo vpisal Rok Krušič, mlajši brat (bolj poznanega) Lemmya Krušiča, ki se bo pomeril s hrvaškim borcem Amirjem Sadikovićem. Svoj skok med profesionalce bo opravil še Karim Al Saleh, katerega ljubitelji borilnih športov poznajo iz slovenske MMA lige, manjkala pa ne bo niti borba za naslov CFC prvaka,  kjer se bosta v kategoriji -77 kilogramov pomerila Bojan 'Želva' Kosednar in Aleksandar Rakas

Ni komentarjev:

Zagotavlja Blogger.